DSCF1146-300x200Er du god til, at møde mennesker og indgå i dialog? Går du rundt med en lille hjælper i maven og har du lyst til at være med til, at skabe en bedre forståelse for forskelligheden i vores samfund? Så er det måske lige dig vi søger, som en af vores nye bibliotekarer til  Menneskebiblioteket.

Vi låner mennesker ud

Vi er i gang med at udvide vores projekt med en masse flere events der skal afholdes rundt om i hele Danmark i 2016. I den forbindelse mangler vi flere gode folk, som vil være med til at gøre en forskel. Derfor søger vi nu søde og åbne mennesker der kan indgå i vores korps af frivillige bibliotekarer. så vi er sikre på, at vi har folk nok, til at klare de kommende opgaver.

Hvad kræver det af dig?

Du skal kunne afsætte mindst seks timer en dag om måneden. Det er typisk en lørdag eller søndag, at vi har events, men inden du bliver kastet i ilden, skal du være med i vores korte oplæringskursus. Her vil vores erfarne bibliotekarer introducere dig til arbejdet og alle dine nye kolleger. Du være helst være rimeligt udadvendt og parat til at møde mennesker og kommunikere klart.

Hvad får du retur?

Du bliver en del af et team med en helt speciel ånd. Vi er kisteglade, hver gang vi er er sammen. For vi kan mærke at vi er en del at noget helt anderledes end de sædvanlige stunts og events. Det her handler om rigtige mennesker, ægte samtaler om virkelige udfordringer. Det handler om dialog, tolerance, demokrati, menneskerettigheder, mangfoldighed og åbenhed. Om mennesker der tør udfordre sig selv og deres holdninger og mennesker der tør mere end de fleste. Det eneste vi kan love er, at det bliver helt vildt spændende og at du ALDRIG har oplevet noget lignende.

Du vil få ansvar, uddannelse, forplejning og kontakt til en masse fantastiske mennesker. Og du vil få lov til, at arbejde for sagen.

Om dig:

Du er udadvendt, åben, nysgerrig, engageret og sprængfyldt med god energi. Så er du sikkert også meget mere og andet, det tager vi med i pakken, for vi værdsætter mangfoldighed og anerkender styrken i bredden. Så vil du være med til, at bygge bro, formidle dialog og repræsentere mennesker, som er udsat for fordomme, stigma og i nogle tilfælde forskelsbehandling og diskrimination? Og er du en person der har kapacitet til, at møde mennesker med overskud, forståelse og åbne øjne?

Så skriv til os og fortæl os, hvorfor du vil være bibliotekar for Menneskebiblioteket og gerne lidt om din erfaring. Så vender vi tilbage snarest, når vi har kigget på dit skriv.

Vi glæder os til at høre fra dig, du kan skrive til os fra formularen her.